Meral Akşener teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li delege hakkında öncelikle konuştu haberi

Meral Akşener teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li delege hakkında öncelikle konuştu, Gündem Haberleri.

Meral Akşener teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li delege hakkında öncelikle konuştu haberi
18 Şubat 2022 - 16:50
Meral Akşener teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li delege hakkında öncelikle konuştu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener teröristle fotoğrafları ortaya meydana çıkan HDP ’li isim hakkında ilk önce konuştu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şunları söyledi:

- İYİ Parti'nin tutumu her zaman terör, teröristle iltisak gibi konularda açık ve nettir.

HDP ’li Semra Güzel ’in terörist ile çıkan fotoğrafları tartışılmaya devam ediyor. Fotoğrafların üzerinden günler geçmesine rağmen yorumlama yapmaktan kaçınan CHP ve İyi Parti ise tepkilerin odağı oldu.

14 Ocak ’ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ’ı ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ’e Güzel ’in fotoğrafları soruldu. Cumhurbaşkanı ’nın konuda açıklaması olmadığını savunan Akşener, fezlekenin Meclis Genel Komite ’a gelmesi halinde “evet” diyeceklerini açıkladı.

- Ben bildiğim kadarıyla, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bu konuda ne dediğine dair bilgim değil. Semra Hoş isimli milletvekilinin fezlekesi gelecek. Bu fezlekeye arkadaşlarımdan bildiğim, 'evet' oyu verecekler.

- Edirne ’deki, en büyük hesabı İmralı ’dakine verecek. Onların da kendi içlerinde farklı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın bu sözleri de soruldu Akşener ’e.

- Abdullah Öcalan'la, Selahattin Demirtaş arasındaki hesaplaşmayı söyleyebiliyor, en hafifiyle ayıptır. Bu da fezleke gerektiriyor.

İYi Parti Genel Başkanı Insanlar İttifakı ’ndaki adaylık tartışmalarını da değerlendirdi. Kriz var ya da yok demedi. Cumhur ittifakının da adayının belirlenmiş olmadığını savundu.

- Çok merak ediyorlar da kendisinin de adaylığı muhakkak yok.



 

Meral Akşener teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li delege hakkında öncelikle konuştu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum