Mevlüt Çavuşoğlu 'ndan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan 'a taziye telefonu

Mevlüt Çavuşoğlu ’ndan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ’a taziye telefonu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ’a taziyelerini iletti.Birleşik Arap Emirlikleri ’nin başkenti Abu Dabi ’y.

Mevlüt Çavuşoğlu 'ndan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan 'a taziye telefonu
18 Ocak 2022 - 16:49
Mevlüt Çavuşoğlu ’ndan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ’a taziye telefonu,

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ’a taziyelerini iletti.

Birleşik Arap Emirlikleri ’nin başkenti Abu Dabi ’ye yönelik olarak insansız hava araçlarıyla gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybedenler için Bakan Çavuşoğlu, BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu, taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletirken, yapılan görüşmede hem ikili ilişkiler ve bazı yöresel konular da ele alındı.

Mevlüt Çavuşoğlu ’ndan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ’a taziye telefonu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum