Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy'un Anıtkabir görüntülerine inceleme başlattı

Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy'un Anıtkabir görüntülerine inceleme başlattı, Milli Savunma Bakanılığı Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalye ile gittiği Anıtkabir ziyaretinde bir askerin Ersoy'a şemsiye tutarak eşlik ettiği görüntüler üzerine tahlil başlattı.Milli Savunm.

Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy'un Anıtkabir görüntülerine inceleme başlattı
13 Ocak 2022 - 12:46
Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy'un Anıtkabir görüntülerine inceleme başlattı,

Milli Savunma Bakanılığı Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalye ile gittiği Anıtkabir ziyaretinde bir askerin Ersoy'a şemsiye tutarak eşlik ettiği görüntüler üzerine tahlil başlattı.

Milli Savunma Bakanlığının, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatkâr Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Sosyal medyada, Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler yer aldı.

Edinilen bilgiye takriben, Ulusal Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin tahlil başlattı.

Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy'un Anıtkabir görüntülerine inceleme başlattı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum