Opel 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' seçildi cesur bir imaja kavuştuk haberi

Opel 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' seçildi cesur bir imaja kavuştuk, Gündem Haberleri.

Opel 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' seçildi cesur bir imaja kavuştuk haberi
21 Ocak 2022 - 17:03
Opel 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' seçildi cesur bir imaja kavuştuk, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Opel, Marketing Türkiye'nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri ’nde "Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası" seçildi.

Opel Türkiye açıklamasına göre, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre meslek birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin sahipleri belirlenmiş oldu.

İtibar ve Marka Layık Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik, bu yıl 70 ’e yakın kategoride gerçekleştirildi. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında, sene içinde itibarını en çok artıran markalar ve meslek ortakları, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi.

Opel, Marketing Türkiye The ONE Awards Ödülleri binek araba kategorisinde itibarını en fazla artıran marka oldu. Opel, "The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri" dahilinde halk müziği jürisi kadar "Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası" ödülüne değerinde görüldü.

"Daha genç, modern, cesur ve yalın bir imaja kavuştuk"
Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, "Opel olarak, yakın dönemde kurumsal kimliğimiz ve ürün gamımız yenilendi. Eskiye oranla çok daha genç, modern, gözü kara, yalın bir imaja kavuştuk ve bununla orantılı olarak hedef kitlemizde de bir dönüşüm amaçladık. Eski Opel müdavimlerine yenilerini eklemek bu engebeli rekabet ortamında fazla kolay olmadı.

Takım olarak yeni normalle birlikte değişen ve gelişen tip ihtiyaçlarına 'terzi çözüm' diyebileceğim kişiye özel çözümlerle, en süratli şekilde yanıt verdik ve Stellantis çatısı altındaki tek Alman markası olarak galibiyet hikayemizi yazdık. Yenilenen Mokka modelimiz ekseninde yaptığımız çalışmalarla da az daha geleceğe yatırım yaptık ve Opel Türkiye ailesi olarak bütün bu çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için son derece mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"Değişime öncülük etmeye devam edeceğiz"
2021 yılının dünyadaki ve Türkiye'deki bütün olumsuz gelişmelere karşın başarılarla geçirdikleri bir yıl olduğunu belirten Girgin, "Bu yılı da son derece prestijli bir ödül ile karşıladık ve başarılarımızı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyoruz. Sektörde değişimin öncüsü olarak hayata geçirdiğimiz tüm reformcu modellerimiz, alıcı odaklı yaklaşımımız ve kuvvetli bayi ağımızla Türkiye ’de yakaladığımız çoğaltma ivmesini sürdüreceğiz. Yeni modellerimizle otomotiv sektöründeki değişime öncülük etmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Opel 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' seçildi cesur bir imaja kavuştuk, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum