Radyo Başakşehir Programı Sarıyer'de yapıldı

Mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’in programı Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta Sarıyer İstinye Park Taksi Durağı’nın konuğu oldu. Keyifli bir akşamın yaşandığı programda yarışan durak başkanı İrfan Sandıkçı, Onur Sakar’ın sorduğu 10 sorunun tamamına doğru cevap verdi.

Radyo Başakşehir Programı Sarıyer'de yapıldı
24 Eylül 2022 - 16:32
Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’in programı Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta Sarıyer İstinye Park Taksi Durağı’nın konuğu oldu. Keyifli bir akşamın yaşandığı programda yarışan durak başkanı İrfan Sandıkçı, Onur Sakar’ın sorduğu 10 sorunun tamamına doğru cevap verdi.
Radyo Başakşehir’in sevilen programlarından Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta Sarıyer’de İstinye Park Taksi Durağı’na misafir oldu. Muhabbet ve demli çay eşliğindeki keyifli sohbetin ardından Onur Sakar, durak başkanı İrfan Sandıkçı’yı soru yağmuruna tuttu. İstanbul’u durak durak gezen Sakar sordu, durak başkanı Sandıkçı tek tek cevapladı. Özellikle İstanbullu taksicilerin ilgiyle takip ettiği programda durak başkanı Sandıkçı, 10 sorunun tamamına doğru cevap verdi. Duraklar Yarışıyor’u severek takip ettiklerini belirten Sandıkçı, Radyo Başakşehir’in taksicilerin sesi olduğunu ve birçok taksici arkadaşının da programın müdavimi olduğunu söyledi. Sandıkçı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na da teşekkürlerini iletti.
Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı
Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı
Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı
Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı

Detaylı bir şekilde, Radyo Başakşehir Programı Sarıyer’de yapıldı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum