Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı, Karın şişliği ve kilo şikayetiyle Kayseri Kent Hastanesi'ne başvuran 2 çocuk annesi kadının karnından 9 kilo bitkiler çıktı.

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı
07 Ocak 2022 - 13:31
Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı,

Karın şişliği ve kilo şikayetiyle Kayseri Kent Hastanesi'ne başvuran 2 çocuk annesi kadının karnından 9 kilo bitkiler çıktı. Hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı.

Karın şişliği ve kilo şikayeti nedeniyle Kayseri Büyük Kasaba Hastanesi'ne gelen iki çocuk annesi Yeter Altıntaş'ın, yapılan tetkik ve tahlillerin ardındaki yumurtalık bölgesine yakın bir yerde ot gibi yaşama olduğu saptandı.

Kadın Hastalıkları Bilim Dalı ve Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Seda Şahin Aker kadar yapılan ameliyatta; Altıntaş'ın karnından 9 kilo ağırlığındaki bitki örtüsü çıkartıldı.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Yeter Altıntaş, 64 kilo olarak geldiği hastaneden 55 kilo olarak taburcu oldu.

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti hasta 64 kilo girdiği ameliyattan 55 kilo olarak çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum