Selin Ciğerci isyan etti: "Arabamız lüks ne yapalım?"

Gökhan Çıra konuyla ilgili açıklamada bulundu: "Ben bu vatanın bir evladı olarak peygamber ocağımızda vatani görevimi T.C.

Selin Ciğerci isyan etti: "Arabamız lüks ne yapalım?"
04 Nisan 2022 - 16:02

Gökhan Çıra konuyla ilgili açıklamada bulundu: 

"Ben bu vatanın bir evladı olarak peygamber ocağımızda vatani görevimi T.C. yasalarının müsade verdiği sınırlar içinde tamamladım. 'Kışlada her vatan evladı eşittir' düsturuyla üslerimin talimatları dışına çıkmadım. Hakkımda söylenenlerin tersine işlem başladıktan sonradan nükseden hastalığım nedeniyle hastaneye sevk edildim anca; bu da sanıldığı dek basit olmadı. Hatta hasta halimle eğitim alanına götürülüp orada bekletildiğim dahi oldu. Ama ben bunlarla ilgili tek bir serzenişte bile bulunmadım.

Yemin töreni fazla doğaldır oysa herkes gibi benim de ailem geldi. Bir Takım özel statüdeki devrelerim gibi özel araçlarla yok benimle benzer durumdaki vatan evladı kardeşlerimle birlikte, elimde bavulumla yürüye yürüye geldiğim merasim alanına ailem de sivil vasıta giriş kapısından 2 araçla giriş yapmışlardı.

Aleyhimde başlatılan bu benekli kampanyayı esefle kınıyorum. Ben hiçbir surette imtiyazlı muamele görmedim. Ama görenler var mıydı diye sorarsanız, eğer evet vardı. Mesela ben süreç her tarafında ailemle hiç görüştürülmedim, komutan odasında eşimle dostumla oturup dere da içmedim. Bugün beni ve vatanına gönülden ast bazı üstlerimi lekelemeye çalışanlar bilsinler ancak, güneşle balçıkla sıvayamayacaklar."

Çıra'nın açıklamalarının arkasında Selin Ciğerci de, "Doğrusu daha nasıl kötüleme atacaklar bilmiyorum. bir de abisi astsubay, ne kadar üzüldü abisi, annesi ve babası. Değil 'Ayrıcalık yapıldı, arabalarla içeri girdiler' ne değin çirkin, ne kadar hatalı ayıp. Ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum lakin bizim adresimiz evimiz her şeyimiz belirli varsa bizim yanlışımız kapımızı çalarlar. Biz ülkemizi çok seviyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum