Serdar Ortaç: "Geççek lay lay lom bir şarkı, ben de yaparım"

Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından  ’40 ’ programına davetli olan Serdar Ortaç, “Tarkan ‘Geççek ’ şarkısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ’a saygısızlık mı etti?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı: "Tarkan olayı gereksiz bir polemik.

Serdar Ortaç: "Geççek lay lay lom bir şarkı, ben de yaparım"
19 Mart 2022 - 01:13

Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından  ’40 ’ programına davetli olan Serdar Ortaç, “Tarkan ‘Geççek ’ şarkısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ’a saygısızlık mı etti?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

"Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı muhakkak. Adam pandemi geçecek diye bağırdı.

Şarkı da çok dinlenilecek ve üstünde konuşulacak bir şarkı yok. Lay lay lom yaparım hepimiz yaparız. Sözleri evet güzel.

Senin henüz dediğin ‘Neden politik şarkı yapmıyorsun? ’ İşte bu olacak diye yapmıyorum. Bu olmasın diye yapmıyorum. Adamı mahvettik işte.

Ya düşünebiliyor musun yani ben bir parti kuruyorum iktidardaki partiye çıkan bir şarkıyı alıp diyorum oysa “geççek, bu da geççek, bugünler bitecek.

Bu şarkıdan medet umup iktidarı niçin kötüleyim ama? O şarkı yani banane. Elinde başka silah mı değil? Madem sevmiyorsun hükümeti çık konuş. Bu şarkıya niye bel bağlıyorsun?

Ne diyor çocuk orada pandemi işte geççek diyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte. Yoksa kafam basmadığı için yok. Kafam fazla da iyi basar."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum