Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı haberi

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı, Magazin Haberleri.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı haberi
11 Mart 2022 - 14:08
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı, Magazin Haberleri. İşte o detaylar;

Şeyma Subaşı, yaklaşık 9 ay önce Ibiza'da Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den izdivaç teklifi almıştı. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve ardındaki hazırlıklara başlayan Subaşı, "Cümbür Cemaat düğünümüzü konuşacak!" açıklamasını yapmıştı.

 "FİKİR AYRILIKLARI YAŞADIK"

İstanbul'a dönmesinin gerisinde "Meedo"yu ailesiyle tanıştıran Şeyma Subaşı, ikinci kez ayrıldıklarını duyurdu. Konuyla alakalı 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklamalarda yer alan Subaşı, fiklir ayrılıkları sebebiyle ilişkilerini sonlandırdıklarını ifade etti.

"BİRLİKTELİĞİMİZİ ANLAŞARAK SONLANDIRDIK"

Şeyma Subaşı, "Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi müşterek anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık." dedi.

"YAŞADIĞIM ALINGAN SÜRECE SAYGI GÖSTERİN"

Subaşı, sözlerini, "Aldığımız bu karar ve yaşadığım alingan sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarından hürmet ve anlama rica ediyorum." biçiminde noktaladı.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum