Yeni yılın balığı "çinekop" kilosu bakın ne kadar

Yeni yılın balığı "çinekop" kilosu bakın ne kadar, TEKİRDAĞ'da balıkçıların ağlarına takılan çinekop, yeni yılda tezgahların gözdesi oldu.Yeni yılda tezgahlarda kilogramı 70 liraya tip bulan çinekop, ilgi görüyor.Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı

Yeni yılın balığı "çinekop" kilosu bakın ne kadar
01 Ocak 2022 - 16:40
Yeni yılın balığı "çinekop" kilosu bakın ne kadar,

TEKİRDAĞ'da balıkçıların ağlarına takılan çinekop, yeni yılda tezgahların gözdesi oldu.Yeni yılda tezgahlarda kilogramı 70 liraya tip bulan çinekop, ilgi görüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, AA muhabirine, havaların soğumasıyla tezgahlarda balık çeşidinin arttığını söyledi. Geçen ay balık avında durgunluk yaşandığını anlatan Pehlivanoğlu, "Şiddetli lodos olunca balıkçılar öyle denize açılamadı. çoğu kez limanda bekledik. Son bir haftada çinekop ve istavrit avcılığı oldu. Bir Takım tekneler İstanbul'a veya farklı şehirlerde nasiplerini aradı. Tezgahlarda bugünlerde taze çinekop ve istavrit sık sık seçim ediliyor. Çeşidin ve balığın artması bizleri de vatandaşları da sevindirdi." dedi.

Balıkçı Hasan Erol ise yeni yılın ilk gününde çinekopun tezgahları süslediğini ifade etti.

Yeni yılın balığı "çinekop" kilosu bakın ne kadar, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum