2 yıl önce kaybolan MMA dövüşçüsünün cesedi bulundu!

2 yıl önce kaybolan MMA dövüşçüsünün cesedi bulundu!, ABD'nin Missouri eyaletinde geyik boynuzu arayan bir kişi tarafından geçtiğimiz çarşamba günü bulunan talihsiz dövüşçünün kimliğinin yaklaşık 2 yıl önce sırra kadem basan David Koenig olduğu ortaya çıktı.Branson p.

2 yıl önce kaybolan MMA dövüşçüsünün cesedi bulundu!
30 Aralık 2021 - 15:52 - Güncelleme: 30 Aralık 2021 - 15:54
2 yıl önce kaybolan MMA dövüşçüsünün cesedi bulundu!, ABD'nin Missouri eyaletinde geyik boynuzu arayan bir kişi tarafından geçtiğimiz çarşamba günü bulunan talihsiz dövüşçünün kimliğinin yaklaşık 2 yıl önce sırra kadem basan David Koenig olduğu ortaya çıktı.

 

Branson polisinden yapılan açıklamaya göre, adli tıp uzmanı kalıntıların kimliğini doğruladı ve bir incelemeyle Koenig'in ölümünde herhangi bir travma bulunmadığından dövüş esnasında almış olabileceği bir darbenin şüpheli olmadığını belirledi.

61cc0b4b66a97c77678b4731

Polis Şefi Jeff Matthews yaptığı açıklamada, "Bu umduğumuz bir son olmasa da Bay Koenig'in ailesine ve arkadaşlarına en içten taziyelerimizi sunuyoruz" dedi.

Koenig ortadan kaybolmadan önce en son 8 Şubat 2020'de görülmüştü. 

2 yıl önce kaybolan MMA dövüşçüsünün cesedi bulundu!, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum