Bakan Koca, 261'inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa'nın telefon görüşmesi anını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.

Bakan Koca, 261'inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa'nın telefon görüşmesi anını paylaştı
17 Şubat 2023 - 04:01 - Güncelleme: 17 Şubat 2023 - 05:00
Bakan Koca, 261’inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa’nın telefon görüşmesi anını paylaştı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.
Bakan Koca, Twitter hesabından Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı. Koca paylaşımında, “Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa’yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Detaylı bir şekilde, Bakan Koca, 261’inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa’nın telefon görüşmesi anını paylaştı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum